קרקר קמח טף

למה קמח טף? כי יש בו יותר סיבים וחלבון כי יש בו יותר ברזל, סידן ומגנזיום בהשוואה לקמחים אחרים הוא ללא גלוטן

 

רכיבים
200 גרם קמח טף
100 גרם פשתן טחון
100 גרם זרעי פשתן או שומשום
100 גרם גרעיני דלעת
100 גרם גרעיני חמניה
6 כפות שמן זית
400 מ"ל מים
2 כפיות מלח

הוראות הכנה
מערבבים את כל הרכיבים היבשים מוסיפים את במים והשמן ומערבבים . התערובת נעשית סמיכה יותר. מעבירים לתבניות עם נייר אפייה ומורחים דק עד כמה שאפשר. אופים בתנור שחומם מראש ב 180 לכ 30 דק או עד שיבש לגמרי. מצננים לגמרי, שוברים לקרקרים ואוכלים💛

כתבות נוספות

גם בלי צליאק – גלוטן יכול להזיק.

אם אתם חווים נפיחות, כאבי בטן, עייפות או כאבי ראש – אבל כל הבדיקות לצליאק יוצאות תקינות – ייתכן שאתם סובלים מתופעה מוכרת בשם רגישות לגלוטן שאינה צליאק (NCGS). זו לא אלרגיה, ולא צליאק – אבל הגוף מגיב. ויותר ויותר מחקרים מראים: זו תופעה אמיתית, עם סמנים ביולוגיים ברורים. מה זה בעצם NCGS? רגישות לגלוטן שאינה צליאק (NCGS) מתארת אנשים שסובלים מתסמינים לאחר אכילת חיטה וגלוטן – אבל אינם

קרא עוד
סל הקניות שלך ריק כרגע.

חזור לחנות