אחד הסיפורים שאנחנו מאוד אוהבים הוא הסיפור של מאיה, לקוחה שלנו – מתוך ראיון שפורסם ב־Ynet

מאיה חיה 18 שנה עם גרד בלתי מוסבר באזור האינטימי.

היא עברה אינספור רופאים, בדיקות, טיפולים – ואף אחד מהם לא הצליח לזהות מה גורם לגרד. הסטרואידים שימשו לה כאקמול נפשי, אבל הבעיה לא נפתרה.

רק אחרי שביצעה בדיקת אי-סבילות למזון, התגלתה האמת:
אי סבילות לגלוטן – שהשפיעה לה על הגוף, הנפש, איכות החיים והאינטימיות.

היום, לאחר שינוי תזונתי פשוט, היא חיה בלי גרד – ועם הרבה תקווה.

🧡 אם גם את מתמודדת עם תסמינים דומים ולא מוצאת תשובות, ייתכן שגם אצלך מדובר באי־סבילות למזונות.

📩 מוזמנת לפנות אלינו ונשמח ללוות, להסביר ולעזור.

📎 לחצי כאן לקריאת הכתבה המלאה ב־Ynet

כתבות נוספות

מיגרנה ורגישות למזון

ד"ר אמיליה בארט, נוירולוגית מומחית, מסבירה מה ההבדל בין אלרגיה, רגישות וטריגר, ואיך ניתן לבדוק האם מזון מסוים מחמיר את המיגרנות. מיגרנה היא לא "עוד כאב ראש". מדובר בתופעה מורכבת שיכולה להיות מושפעת מגורמים רבים – בהם גם תזונה.  https://www.youtube.com/watch?v=xzDKxSx6kro מה ההבדל בין אלרגיה, רגישות וטריגר? אלרגיה למזון – תגובה חדה ומהירה של הגוף (IgE). דוגמה: אלרגיה לבוטנים שעלולה להיות מסכנת חיים. רגישות למזון – תגובה איטית יותר (IgG),

קרא עוד

גם בלי צליאק – גלוטן יכול להזיק.

אם אתם חווים נפיחות, כאבי בטן, עייפות או כאבי ראש – אבל כל הבדיקות לצליאק יוצאות תקינות – ייתכן שאתם סובלים מתופעה מוכרת בשם רגישות לגלוטן שאינה צליאק (NCGS). זו לא אלרגיה, ולא צליאק – אבל הגוף מגיב. ויותר ויותר מחקרים מראים: זו תופעה אמיתית, עם סמנים ביולוגיים ברורים. מה זה בעצם NCGS? רגישות לגלוטן שאינה צליאק (NCGS) מתארת אנשים שסובלים מתסמינים לאחר אכילת חיטה וגלוטן – אבל אינם

קרא עוד

קרקר קמח טף

למה קמח טף?
כי יש בו יותר סיבים וחלבון
כי יש בו יותר ברזל, סידן ומגנזיום בהשוואה לקמחים אחרים
הוא ללא גלוטן

קרא עוד

תפריט נגישות

סל הקניות שלך ריק כרגע.

חזור לחנות