לביבות אדממה עשירות בחלבון וסיבים – טעימות ובריאות!

הכינו לעצמכם לביבות אדממה קלות להכנה, מזינות ומלאות בטעם! 

הכינו לעצמכם לביבות אדממה קלות להכנה, מזינות ומלאות בטעם!

🔹 מצרכים:

  • 1 כוס אדממה (ללא התרמילים)

  • 1/2 בצל סגול

  • 2 שיני שום

  • 1 גזר קטן

  • חופן עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה/כוסברה/שמיר)

  • 1/3 כוס שיבולת שועל

  • 1/3 כוס אגוזי מלך

  • 2 כפות זרעי פשתן טחונים

  • מיץ מלימון קטן

  • 1 כף רוטב סויה

  • 1 ביצה

  • מלח ופלפל לפי הטעם

🔹 אופן ההכנה:
1️⃣ טוחנים יחד את האדממה, הבצל, השום, הגזר, עשבי התיבול, שיבולת השועל, אגוזי המלך, זרעי הפשתן, מיץ הלימון ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת אחידה.
2️⃣ מוסיפים ביצה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים היטב.
3️⃣ יוצרים לביבות בעזרת כף, משטחים מעט ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
4️⃣ מטפטפים מעט שמן זית מעל.
5️⃣ אופים בתנור שחומם מראש ל-180°C למשך 25-30 דקות, עד להזהבה.

מוכן! להגיש עם מטבל יוגורט, טחינה או אבוקדו וליהנות מכל ביס!

כתבות נוספות

קרקר קמח טף

למה קמח טף?
כי יש בו יותר סיבים וחלבון
כי יש בו יותר ברזל, סידן ומגנזיום בהשוואה לקמחים אחרים
הוא ללא גלוטן

קרא עוד
סל הקניות שלך ריק כרגע.

חזור לחנות