קרקר קמח טף

למה קמח טף? כי יש בו יותר סיבים וחלבון כי יש בו יותר ברזל, סידן ומגנזיום בהשוואה לקמחים אחרים הוא ללא גלוטן

 

רכיבים
200 גרם קמח טף
100 גרם פשתן טחון
100 גרם זרעי פשתן או שומשום
100 גרם גרעיני דלעת
100 גרם גרעיני חמניה
6 כפות שמן זית
400 מ"ל מים
2 כפיות מלח

הוראות הכנה
מערבבים את כל הרכיבים היבשים מוסיפים את במים והשמן ומערבבים . התערובת נעשית סמיכה יותר. מעבירים לתבניות עם נייר אפייה ומורחים דק עד כמה שאפשר. אופים בתנור שחומם מראש ב 180 לכ 30 דק או עד שיבש לגמרי. מצננים לגמרי, שוברים לקרקרים ואוכלים💛

כתבות נוספות

סל הקניות שלך ריק כרגע.

חזור לחנות