עפה על ענן
הראיון עם גלי מתחיל במילים שהזכירו לנו למה הבאנו לארץ את בדיקות המעבדה המתקדמות, שחידדו לנו למה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים - "אני עפה על ענן, זו הייתה החלטה מאוד חכמה מצדי לנסות את בדיקת האי סבילות למזון שלכם״, מצהירה גלי. ״כל חיי הייתי רגישה ללקטוז, ואוכל היה עושה לי רע.
חשבתי שזה המעי הרגיז, כי לא משנה מה אכלתי, הייתי מסיימת את היום עם בלאגן בבטן.
בנוסף, כל בדיקת דם שעשיתי מאז שאני זוכרת את עצמי הצביעה על מדדי דלקת מאוד גבוהים. הרופאים אמרו לי להתעלם מזה כי לא זיהו משהו ספציפי, אבל ב- 100% מבדיקות הדם, הלויקוציטים היו בשמיים ובמרפאה חזרו ואמרו שאם אני מרגישה בסדר, אז אני בסדר.
כשרציתי להוריד במשקל החלטתי שארוחה אחת ביום שלי תהיה סלט, אבל לא הצלחתי לבודד איזה מהרכיבים עושה לי רע. בכל פעם הייתי מורידה מוצר מזון אחד, אבל זה לא עזר. אחרי שעשיתי את הבדיקה ב-Wlab, התגלה שכל המאכלים שאני צורכת הם בסדר, חוץ מאחד אליו יש לי רגישות חמורה - ביצים. ומי בגיל 37 לא יודעת את זה?! ואיך כל זה קשור לסלט? הרי עם מה אני מתבלת אותו? מיונז. כן, אני מכורה למיונז.
ברגע שהבנתי את זה, העלמתי אותו מהתפריט יחד עם כל סוג אחר של ביצים והתחלתי להרגיש את השינוי אחרי מספר ימים בודדים. מוצרי החלב יצאו בסדר בבדיקה, אז החלטתי להתפרע כשהגיע חג השבועות. אכלתי שמנת וגבינות ללא הגבלה והרגשתי מעולה! כנראה שהביצים גרמו לדלקתיות קבועה שבגללה לא הצלחתי לעכל לקטוז. פתאום חלב רגיל בקפה לא עושה לי כלום. כל המערכות יותר רגועות ואני יותר משמחה לספר שלא היה לי בלאגן בבטן פעם אחת מאז שקיבלתי את התוצאות!
זה סיפור נורא נורא קטן, אבל הוא נורא נורא גדול בעיניי - הבדיקה שינתה עבורי את כללי המשחק״.