מהי אי-סבילות למזון?

ישנם אנשים שיש להם קושי בעיכול מזון מסוים. קושי זה גורם לדלקת לא זיהומית במעיים, כך שחלקיקים לא רצויים חודרים בעקבותיה לזרם הדם. ההתנגשות בין מערכת החיסון לבין אותם חלקיקים נקראת "אי-סבילות למזון". על פי מחקרים קליניים רבים, הימנעות ממזון מסוים הגורם לתופעה (הופעת נוגדן IgG חיובי בדם), עשוי לשפר תסמינים של מחלות שונות כגון: מעי רגיז, אוטיזם, ADHD, ציסטיק פיברוזיס, דלקת מפרקים שגרונית ואפילפסיה.

https://vimeo.com/181378836[rev_slider sub-cover-banner]

 

לדעת בדרך המדויקת ביותר מאיזה מזון מומלץ לכם להמנע

חברת WLAB מציעה עבורכם לראשונה בישראל את האפשרות לדעת בדרך המדויקת ביותר מאיזה מזון מומלץ לכם להמנע. בדיקה זו אינו מתבצעת בקופות החולים. עד היום, נהוג היה בקופות החולים לבצע בדיקת אלרגיה למזון. בדיקה זו היא בדיקה שונה אשר רק 2% מהנבדקים בה נמצאים חיוביים וכאלרגיים למזון מסוים, זאת למרות שידוע שכמחצית האוכלוסייה רגישה לפחות לסוג אחד של מזון. בואו ללמוד כעת מהם המזונות שיש לכם אי-סבילות אליהם, עם הבדיקה המדויקת והקלה ביותר לביצוע.

אי-סבילות למזון אינה אלרגיה למזון

אי סבילות למזון הרבה יותר נפוצה מאשר אלרגיה למזון, ומשפיעה על יותר ממחצית אוכלוסיית העולם. כך למשל מסתבר שאנשים עם בעיות נוירולוגיות, בעיות של מערכת העיכול ובעיות תנועתיות סובלים לרוב מאלרגיות למזון הקשורות ל- IgG. אנשים אלה צורכים מזונות הפוגעים בבריאותם, כאשר הם אינם מודעים להשפעתם ההרסנית.


אפילו מזון הנחשב לבריא עלול לגרום להרגשה לא טובה ולבעיות בריאותיות, אם יש לכם רגישות כלפיו. לימדו מהם המזונות אליהם אתם רגישים, עם התבחין המדויק והקל ביותר לביצוע אצלכם בבית.


 

סל הקניות שלך ריק כרגע.

חזור לחנות